Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

Onze nieuwe website staat live! Achter de schermen hebben we de laatste tijd hard gewerkt aan ons nieuwe digitale platform. De website heeft een nieuwe look & feel die past bij de doorontwikkeling van ons samenwerkingsverband. De website bevat uitgebreide en geactualiseerde informatie over Samen Opleiden | AOSL en kent een aantal nieuwe functionaliteiten. De website is in samenwerking met Advacom tot stand gekomen.
 

Wat biedt onze nieuwe website?

Met deze nieuwe website kunnen we ons netwerk nog meer en beter informeren. We bieden studenten een platform waarop ze zich goed kunnen oriënteren en voorbereiden op het werkplekleren binnen een opleidingsschool. En we geven ons netwerk een podium om de resultaten en ervaringen uit onderzoek, projecten en werkgroepen te delen.   

Landkaartje 

Via het landkaartje zie je in één oogopslag al onze opleidingsscholen. Als je inzoomt op een opleidingsschool vind je uitgebreide informatie over hun onderwijsvisie en kijk op het werkplekleren. Ook voorziet deze pagina in informatie over de aangesloten opleidingsinstituten.

Agenda

Via de button Agenda wordt je geïnformeerd over bijeenkomsten en kenniskringen. Het is vanaf nu zelfs mogelijk om je direct aan te melden voor een kenniskring.  

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief kan niet achter blijven en heeft ook een metamorfose ondergaan. Onze nieuwsbrief zal voortaan gekoppeld worden aan de website. Dit vind je terug onder het kopje Nieuws.

Ook enthousiast over onze nieuwe website? 

Deze website hebben wij bij Samen Opleiden met heel veel passie en energie gemaakt. Wij zijn daarom ook trots op het resultaat en willen dit graag met jullie te delen. En daarbij hopen we natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn over het eindresultaat. Kijk vooral rustig even rond op de website en vergeet niet onze nieuwe site te delen met collega's! Of deel dit bericht op social media. Alvast bedankt hiervoor! 

Ps: achter de schermen werken we nog hard aan het vullen van enkele pagina’s. Ook zitten er vast nog wat ‘schoonheidsfoutjes’ die we al werkende wel tegen gaan komen. Voel je vrij om tips en aanvullingen aan ons mee te geven via het contactformulier. 


< Ga terug naar overzicht
Delen