Onze partners

Schoolopleider
Timm Brandt
Schoolopleider
Layla van Eeden

Sintermeertencollege

Aanbod niveaus: mavo, havo, vwo (en TTO op alle niveaus)
Aantal leerlingen: 1398 leerlingen

Sintermeertencollege is een unieke scholengemeenschap met uitdagend onderwijs. We (leerlingen en medewerkers) verleggen onze grenzen om onszelf te ontwikkelen maar ook om de ander te laten ontwikkelen.

We vinden een balans tussen hoofd, hart en handen belangrijk. Dat komt ook tot uitdrukking in ons onderwijs. Daarom is sport en gezondheid één van onze speerpunten en is ons hele onderwijs gebaseerd op drie pijlers: kennis en vaardigheden, persoonsvorming en (internationaal) burgerschap. Daarbij bieden we TTO onderwijs aan dat toegankelijk is voor al onze leerlingen. 

We streven naar betekenisvol, flexibel, toegankelijk en duurzaam onderwijs zodat we onze leerlingen helpen in de voorbereiding op weg naar de volgende stap.

werkplekleren
Sintermeertencollege biedt de studenten een leerrijke omgeving waarin leren en ontwikkelen centraal staat. Professionele begeleiders zullen binnen deze omgeving studenten de kans bieden zich zo optimaal en breed mogelijk te ontwikkelen. Dit niet alleen binnen hun eigen vakgebied, maar ook binnen alle andere gebieden die in een school bestaan.


Website

< terug naar overzicht