Onze partners

Schoolopleider
Nina Boots-Selder

Sint Ursula Horn

Aanbod niveaus: vmbo-tl, havo, vwo

Sint Ursula
Sint Ursula is een streekschool in de gemeente Leudal (tussen Weert en Roermond). De school verzorgt een zeer breed aanbod van voortgezet onderwijs in Midden-Limburg ten westen van de Maas. Onze leerlingen krijgen onderwijs op maat in de breedste zin van het woord. Op het vmbo met of zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium wordt op een leerlinggerichte manier lesgegeven. Persoonlijk leren van de leerling staat hierbij centraal.  

De twee locaties van Sint Ursula zijn: 
Horn: Gymnasium, Atheneum, HAVO en VMBO-theoretisch
Heythuysen: VMBO-theoretisch, VMBO-gemengd en VMBO-beroepsgericht (kader en basis)

Werkplekleren
Scholengemeenschap Sint Ursula beschikt over veel enthousiaste werkplekbegeleiders. Iedere student die bij ons binnenkomt, wordt met zorg aan een werkplekbegeleider gekoppeld. Studenten krijgen van onze school veel ruimte om hun opleidingseisen te realiseren. Daar staat tegenover dat de school ook eisen stelt aan de loyaliteit en inzet van de student. 

De school geeft inhoudelijke en praktische ondersteuning om het werkplekleren zo optimaal mogelijk in te vullen. Zo krijgt iedere student de Sint Ursula Studentenmap, een eigen Ursula mailadres en de mogelijkheid tot het lenen van een iPad.

Interesse werkplekleren bij Sint Ursula in Horn?
Kijk dan op onderstaande site.


Website

< terug naar overzicht