Onze partners

Schoolopleider
Eka de Graaff

ROER College Schöndeln

Het ROER College Schöndeln is een nieuwe school in een unieke, bosrijke omgeving in Roermond. Onze school biedt een veilige omgeving waarin groeien centraal staat en waarin we ons richten op de vier pijlers: groei, veiligheid, eerlijkheid en positiviteit. Deze pijlers zijn niet alleen belangrijk voor onze leerlingen, maar ook voor onze docenten of toekomstige nieuwe collega's.

We begrijpen dat de eerste stappen in het onderwijs soms lastig zijn en dat je misschien situaties tegenkomt die je niet hebt geleerd tijdens je lerarenopleiding. Daarom bieden we begeleiding aan startende docenten en geven we je de ruimte om te leren en te groeien. We verwachten van jou dat je verantwoordelijkheid neemt en bekwaam wordt in je vak.

Op onze school staan we open voor nieuwe ideeën en onderzoek. We geloven dat we kunnen blijven leren, of dat nu via ons eigen netwerk is of via de begeleiding van stagiaires. Bovendien biedt de groene omgeving van onze school een inspirerende plek om te werken en te leren.

Als je stage bij ons komt lopen, krijg je de kans om te groeien en jezelf te verbeteren. Je wordt begeleid door ervaren docenten en maakt deel uit van een gemeenschap die gericht is op ontwikkeling. Kom en groei met ons mee op het ROER College Schöndeln!


Website

< terug naar overzicht