Onze partners

Schoolopleider
Guido Mertens

Broekland College

Aanbod niveaus: vmbo tl / havo-opstroom leerjaar 1/2
Aantal leerlingen: 480 leerlingen

Het Broekland College is een kleinschalige school waar, op basis van een goede intakeprocedure, de leerling op de juiste plaats terechtkomt. De leerling moet zich thuis voelen in een veilig schoolklimaat, waar hij/zij zich volledig kan ontplooien. Het doel is deze mavo-leerling in de nieuwe, uitdagende en moderne leeromgeving onderwijs en zorg passend aan te bieden. Het uiteindelijke doel is de opleiding met een mavo-diploma af te sluiten.

werkplekleren
Op het Broekland college verwachten wij dat studenten volledig meedraaien in de organisatie, het docententeam en de vakgroep. De student geeft niet alleen les maar verdiept zich verder ook in andere taken die bij het docentschap horen. Denk aan: vergaderingen bijwonen, toezicht houden, activiteiten/projecten bedenken en organiseren, meewerken aan het bedenken/schrijven van het curriculum/studiewijzers etc.

Een student werkplekleren is leergierig, stelt zich proactief op en neemt zijn/haar verantwoordelijkheden m.b.t professionaliteit op de werkvloer en zijn/haar studie.


Website

< terug naar overzicht