Onze partners

Schoolopleider
Estelle Seijben

Beroeps College Parkstad Limburg locatie Herle

Aanbod niveaus: vmbo basis, vmbo kader, vmbo tl
Aantal leerlingen: 500 leerlingen

BCPL is een samenwerkingsverband van scholen voor VMBO-onderwijs en Praktijkonderwijs in Parkstad Limburg. BCPL heeft 5 locaties.

Het motto van het Herle College is:
LEREN LEREN, LEREN LEVEN en LEREN KIEZEN

LEREN LEREN: We leren de leerling verantwoordelijkheid te dragen voor zijn/haar eigen leerresultaten. Persoonlijke aandacht voor de leerling is hierbij het uitgangspunt.
LEREN LEVEN: We leren de leerling verantwoordelijkheid te dragen voor zijn/haar eigen gedrag en ontwikkeling. 
LEREN KIEZEN: We leren de leerling zijn/haar eigen keuzes te maken en hier ook verantwoordelijk voor te zijn. We helpen bij het leren kiezen van de eigen passie, ambitie en talent.
Leren bij Herle doe je niet alleen uit een lesboek, leren doe je altijd en overal. Wij bieden een breed aanbod van “echt” leren. Leren in de praktijk, leren buiten school, leren door te doen, leren in de echte wereld. Dat bedoelen wij met betekenisvol leren!

werkplekleren
Het Herle College is een ervaren werkplekschool en beschikt over ervaren werkplekbegeleiders. Het werkplekleren op deze kleinschalige school zorgt voor een gerichte persoonlijke begeleiding en hulp. Door de brede selectie aan vakken en profielen is er veel variatie in het geven van lessen en te volgen lessen. We stimuleren de student in zijn/haar vaardigheden t.a.v. het docentschap.


Website

< terug naar overzicht