Kenniskring

A.g.v. coronamaatregelen kunnen kenniskringen op het laatste moment geannuleerd of verzet worden. Check dit vooraf goed bij de contactpersoon.

Traject Beroepsregistratie voor lerarenopleiders

Locatie

Fontys Lerarenopleiding Sittard

Monseigneur Claessensstraat 4

6131 AJ Sittard

Details

Doel
Het doorlopen van een registratietraject betekent je eigen deskundigheid ‘meten’ aan de beroepsstandaard van lerarenopleiders, en een aanzet tot verdere professionalisering. Ieder krijgt de gelegenheid om op een systematische manier zijn of haar eigen beroepskwaliteit te laten zien en verder te ontwikkelen. Elke deelnemer werkt aan de eigen professionalisering en krijgt daarbij feedback op maat van ervaren collega’s. Uit ervaring en onderzoek blijkt dat de uitwisseling met collega’s uit de school en het instituut leidt tot een verdieping binnen dit leerproces.

Doelgroep
Om deel te kunnen nemen, moet de deelnemer substantieel (minimaal 100 uur) en structureel als lerarenopleider werkzaam zijn en binnen zijn taak met alle aspecten van de beroepsstandaard in aanraking komen. De ervaring in Sittard leert dat opleiders die minimaal een jaar als opleider hebben gewerkt, voldoende kennis en vaardigheden hebben opgedaan om aan de gestelde eisen te kunnen voldoen. Mocht je twijfelen, neem dan contact op met Paul Hennissen: p.hennissen@denieuwstepabo.nl

Organisator:
In Company Traject Sittard 2023-2024
Datum:
06-09-2023
Tijdstip:
15:00
Meer info:
p.hennissen@denieuwstepabo.nl

Aanmeldformulier

 Ja   Nee